Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee disco.teak.fi/euteatteri verkkosivustoa ja on laadittu 21.9.2020. Sivustolle ei ole vielä tehty laadullista tai automaattista saavutettavuustestausta.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Emme voi vahvistaa sivuston täyttävän kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia. Olemme kuitenkin tietoisia joistain tietyistä saavutettavuuspuutteista, jotka on lueteltu tässä selosteessa. Olemme käynnistäneet yhteistyön saavutettavuusasiantuntijoiden kanssa testataksemme ja auditoidaksemme kaikkien Taideyliopiston digitaalisten sisältöjen ja palveluiden saavutettavuuden tilan. Auditointi ja testaus alkaa syksyllä 2020 ja päivitämme saavutettavuusselosteet sitä mukaa kun työ etenee. Sivustolla mahdollisesti oleva saavuttamaton sisältö voidaan tarvittaessa toimittaa erikseen saavutettavassa muodossa. Voit pyytää sisältöjä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: saavutettavuus@uniarts.fi.

Puutteita otsikoinnissa

Osalla sivuista otsikot eivät noudata loogista laskevaa järjestystä. Saavutettavuusvaatimus, joka ei täyty: 1.3.1 Informaatio ja suhteet

Epäselviä linkkitekstejä

Osalla sivuista linkkitekstin tarkoitus ei ole kaikissa tilanteissa yksiselitteinen. Saavutettavuusvaatimus, joka ei täyty: 2.4.4 Linkin tarkoitus (kontekstissa)

Puutteita videoiden saavutettavuudessa

Osalla sivuista on videoupotuksia, joista puuttuu kuvailutulkkaus. Saavutettavuusvaatimukset, jotka eivät täyty: 1.2.3 Kuvailutulkkaus tai mediavastine (tallennettu) ja 1.2.5 Kuvailutulkkaus tai mediavastine (tallennettu)

Lähetä meille palautetta saavutettavuuspuutteista

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

Lähetä palaute osoitteeseen saavutettavuus@uniarts.fi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän kuluttua.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto Saavutettavuuden valvonnan yksikkö www.saavutettavuusvaatimukset.fi saavutettavuus(at)avi.fi puhelinnumero vaihde 0295 016 000